fredag 18 mars 2011

familjemedlemmar

Då tar vi eliten, Grabbarna lebas!







Kim Andrè Lebas är min äldsta bror och han är 20 år. Kim är snickare och tog studenten på
Palmcrantzskolan . kim bor ännu hemma hos pappa med bröderna (och kattjäklarna) men håller på att kolla på en köpeslägenhet just nu.. Kim är en sportmänniska, han har tränat judo sen han var liten och gör det ännu idag, han tränar si sådär fem dagar i veckan och när han inte tränar själv så är han "tränaren" till yngre barn. Han gymmar också utanför sin träning. Kim äger en saab som är hans pärla. Kim gillar att som sabina skämma bort sig själv på matriella saker men han köper dyra elplrylar OCH kläder i en hel rös. Kim hatar fiskbullar och köer. Han älskar kött och hemma gjorda pommes, coca cola och chocklad, chocklad i massor, (men inte mörk) Han älskar att köra sin bil och spela hög musik. Har en charm som få och isblåa ögon. Kim är en spara och har alltid vart det, när han var liten kallades kim för kimmen men pappa gör det än idag. (kim gräva jorden) kim ville bli trädgårdsmästare när han var liten och var mycket i jord och blommor. Men tiderna förändrades och han blev en som slår på spikar istället. Kim har en härlig personlighet, han är lugn, sansad, ödmjuk som bara den, trevlig och go. Han är inte så pratglad men om han blir arg eller sur så höjjer han sin stämma och då tror manibland att glas ska gå sönder. roligast dialekt av oss alla och han är nästan två meter lång.Varje månad så går han
också och lämnar blod och får då en biobiljett, så kim är ofta på bio och bjuder oftast den som vill följa med.

Kim står jag nära och han är en fin och bra brorsa.











Alexander Phillipè Lebas är brorsan i mitten av killarna. Alexander är 18 år och pluggar på en fotbollskolan, är tillsammans med en tjej som heter Jenny och han bor hos pappa med bröderna.(och katterna) Alex älskar att spela fotboll och som kevin så gillar han att spela data, han är en riktig wownörd och spelade förr diablo och cs.. Alex kan äta en hel skål full med pasta och bara kethup till, alex har kethup till allt. mackor, fikspinnar,kött,ris,hårdmackor och så fortsätter det sådär.. Alex hatar kaviar och grönsaker, han äter inte heller kött med broskknölar i, SPECIELLT INTE KÖPTA KÖTTBULLAR, han gillar när det är hemmagjort hellst. Alex är en fin brunett med sina nästan två meter långa kropp. Han har döpt sina muskliga armar för bettan och något mer.. ? Alex är en fin bror han med och han säger inte så mycket till en men man vet att han älskar en och bara det värmer, han e go =) Alex är svag för brunetter,fiskbullar, wow och bmw.

Onödig fakta : när alex var yngre och jag lika så, skjutsade jag alex på en moppe och skulle vara extra cool så jag började med att gasa rakt in i ett staket och hans ben och fot klämdes, sen dess har alex spelat med vänster fot och det hae blivit hans kännetecken, han är bäst på det! one of a kind. Så han har mig att tacka den dagen han blir en fotbollsstjärna. =)Viktig sak att veta om alex är att han hatar att vara med på kort, han fastnar aldrig, vi alla har försökt i år men han fastnar bara inte, så den bilden jag lägger upp är den enda där han är med på bilden där ansiktet syns (lite). Han kallades för lelle när han var liten och pappa är den enda som forfarande sägger lelle till honom. Puss på alex.


Kevin pascalè Lebas är min yngsta bror man kan säga att han är lebas bebisen. hehe. Kevin är 16 år tror jag? och han går i nian på torvallaskolan och bor hemma hos pappa med dom andra bröderna. (och katterna) Kevin spelar fotboll och på fritiden så spelar han också data i några timmar sisådär 8-10 timmar?. Han är en jäkel på cs och han pumpar musik medans han spelar.(väldigt bra musiksmak) jag vet att han är en poppis bland lammköttet men han håller tyst om det. kevin älskar kött och hatar grönsaker! nu till lite onödig fakta då, kevin är en riktig mjukis i syrrans närhet men bland andra är syrran de ocoolaste som finns. Kevin är go och blond. han älskar livet just som det är, han gillar att chilla och hatar bea, han är en superfin brorsa och gullig när han sover.

1 kommentar:

  1. Eh ursäkta. Du måste skriva om där! Jag har slutat helt och hållet med datorspel, har inte ketchup till ALLT! Och jag kan visa dig en bild som jag är faktiskt för första gången, stolt över! :D

    // Din käre bror.

    SvaraRadera